Muuttopalvelut Uusimaa

muuttovinkit

Muutto edessä?

Palkkaa edullinen ja ahkera muuttofirma keventämään kuormaasi! GiGi-muutot on koko Uudenmaan alueella toimiva muuttopalvelu, jolta saat räätälöidyt muutot kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Me kannamme, pakkaamme, kuljetamme, puramme ja vielä varastoimmekin. Hoidamme siis tarvittaessa ihan kaiken muuttoosi liittyvän. Mutta mikä sitten on sinun tehtäväsi? Hyvin yksinkertaista: uuteen kotiin siirtyminen ainoastaan kevyin kantamuksin!

Edulliset hinnat

Totuus on, että jos muuton hoitaa kokonaan itse, säästää rahaa. Mutta säästääkö aikaa, vaivaa ja hermoja? Ei. Me takaamme, että et tule katumaan muuttopalvelumme palkkaamista! Meille asiakastyytyväisyys on hintatasoa tärkeämpää. Hoidamme muutot nopeasti ja suunnitelmallisesti. Ammattitaitoiset muuttajamme ovat kokeneita muuttokuorman pakkaajia ja purkajia. Emme tee kärpäsestä härkästä, emmekä jää muutossa mahdollisesti ilmeneviin haasteisiin vellomaan. Suhtaudumme muuttoihin reippaalla ja iloisella asenteella. Työ sujuu nopeasti ja hinnat pysyvät alhaisina!

Gigi-muutot
varastointi

Muutot reippaasti ja rehdisti

Perustimme GiGi-muutot aidosta halusta ja intohimosta auttaa ihmisiä kaikessa muuttoihin liittyvässä. Meiltä saat räätälöidyt muuttopalvelut, oli se sitten pelkkä kuljetus tai täyspalvelu muuttolaatikoiden vuokraamisesta pakkaamiseen ja purkamiseen. Kokeneet liikuntaa rakastavat muuttajamme kantavat painavimmatkin kalusteet läpi ahtaiden käytävien ja pitkien portaiden. Siinä ajassa, kun sinä mietit, miten sängyn patjan saisi taiteltua kahden henkilön häkkihissiin, me olemme jo kipaisseet koko sänkysi portaita pitkin kadulla odottavaan muuttoautoon. Houkutteleva mielikuva, eikö?

Luotettavasti perille

Voit luottaa, että muutettavat tavarasi ja kalusteesi ovat turvassa kyydissämme. Kirjahyllyn kulmia ei kolhita oven karmeihin ja arvokkaita perintölaseja sisältävää laatikkoa ei viskata kasan päällimmäiseksi. Autamme muuton yhteydessä pakkaamaan ja suojaamaan huonekalusi sekä muut irralliset tavarat ja esineet. Älä siis huoli, miten mikäkin löytää parhaiten perille uuteen kotiin. Me hoidamme muuttosi Uudellamaalla kokonaisvaltaisena ja luotettavana palveluna!

muuttopalvelut

Tarvitsetko varastotiloja muuton yhteydessä? Hoituu!

Varastointitilan tarve iskee usein juuri muuton yhteydessä. Uuteen kotiin ei haluta roudata yhtään turhaa tavaraa, ja iso osa rojuista päätyykin pakkaamisen yhteydessä roskalavalle tai kierrätykseen. Aina on kuitenkin tavaroita, joita ei tarvitse, mutta joista ei halua hankkiutua eroon. Varaa varastointitila muuton yhteydessä GiGi-muutoilta!

Tarjoamme joustavia ratkaisuja kodin irtaimiston varastointiin. Meiltä saat tarpeisiisi mukautuvan varastointipalvelun. Varastointitilamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viemme varastoitavat tavarat ja huonekalut muuton yhteydessä varastoon ja kuljetamme ne takaisin, kun tarvitset. Varastointia on tarjolla kaiken pituisina jaksoina. Kysy lisää varastotiloista Uudenmaan alueella!

Ota yhteyttä!

Kun muutto lähestyy, ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Me arvioimme muuton kustannukset tarvitsemiesi palveluiden, muuttokuorman koon ja muutettavan kiinteistön mukaan. Kaikki palvelumme ovat yksityiskohtaisesti räätälöitävissä, joten esitä huoletta toiveesi, niin koostamme juuri sinulle sopivan muuttopalvelun. Olemme suorittaneet lukuisia muuttoja niin isoille kuin pienillekin kohteille Uudellamaalla – onko sinun asuntosi seuraava? Jutellaan lisää!

Tilaa muuttopalvelut Uudellamaalla

Muuttolomake

Henkilötiedot
Lähtöosoite
Kohdeosoite
Ajankohta
Lisätiedot