Muuttopalvelut Espoo

muuttovinkit

Uuden kodin ostaminen?

Kutkuttavaa! Uuden kodin sisustaminen? Ihanaa ja virkistävää! Mutta entä sitten uuteen kotiin muuttaminen? Pahimmillaan stressaavaa ja raskasta, mutta parhaimmillaan yhtä innostavaa kuin itse uuden kodin hankkiminen! Palkkaa GiGi-muutot hoitamaan muuttopalvelut ja taakkasi kevenee huomattavasti. Olemme nuorekas ja innokas Espoon alueella muuttopalvelut hoitava muuttofirma.

Räätälöidyt muuttopalvelut Espoossa, juuri sinun tarpeisiisi

Haluamme tehdä matkastasi uuteen kotiin mahdollisimman mutkatonta ja sujuvaa. Vaikka haluaisitkin pakata, organisoida ja suunnitella muuttosi itse, muutama apukäsi kantohommiin tuskin olisi pahitteeksi? Tarjoamme täysin räätälöitävissä olevia muuttopalveluita, jotka voivat tarpeidesi mukaan sisältää vaikkapa vain muuttolaatikoiden vuokran ja muuttokuorman kuljetuksen tai vastaavasti kaiken pakkaamisesta purkamiseen ja ylimääräisten tavaroiden varastointiin.

Gigi-muutot
varastointi

Edulliset hinnat

Älä maksa turhasta! Meille asiakastyytyväisyys on rahaa tärkeämpää. Paitsi, että yksilöitävät muuttopalvelumme mahdollistavat tapauskohtaisen hinnoittelun, suoritamme muutot aina rehdisti ja tehokkaasti. Kun sumplimiseen ja säätämiseen ei kulu ylimääräistä aikaa, pysyy asiakas tyytyväisenä ja hinnat matalana! Kokeneet muuttajamme ovat tottuneet käsittelemään kaikenlaisia muuttokuormia sujuvasti ja varmalla otteella. Meiltä muutot hoituvat nopeasti kohteen haastavuudesta riippumatta.

Muuttopalvelut Espoossa tarjoaa sinulle GiGi-muutot

Miksi valita Gigi-muutot? Tietyistä jutuista olemme todella ylpeitä. Oleellisimpana näistä on asenne, jolla suhtaudumme jokaiseen muuttoon. Muuttajamme ovat reippaita, liikunnasta nauttivia alan ammattilaista. Saattaa kuulostaa hullulta, mutta ahkerat muuttajamme oikeasti tykkäävät tavaroiden kasaamisesta, kantamisesta, järjestelystä ja parhaiden ratkaisujen suunnitellusta. Hissin puutekaan ei ole uhka, vaan pelkkä mahdollisuus. Hyötyliikunta tulee samalla työpäivän aikana!

Ammattitaitoinen muuttotiimimme huolehtii aina muuttokuorman asianmukaisesta suojaamisesta ja siitä, että tavarasi ja huonekalusi löytävät koosta riippumatta paikkansa uudesta kodista ehjänä.

muuttopalvelut

Varastointipalvelut muuttojen yhteyteen

Meiltä vuokraat muuttopalveluiden lisäksi myös varastotilat pääkaupunkiseudulta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ehkä tarvitset väliaikaisen säilytyspaikan myyntiin menevälle ruokapöydälle? Ehkä uuden kodin olohuone on vielä maalamatta ja kalusteet pitäisi saada pariksi viikoksi pysymään pois tieltä? GiGi-muutot tarjoavat muuton yhteyteen loistavan mahdollisuuden vuokrata varastointitila niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Tarjolla on erikokoisia tiloja joustavin sopimusehdoin. Mikä parasta? Kuljetamme tavarasi varastoon ja tuomme ne takaisin silloin, kun haluat. Kysy lisää varastoinnista Espoon läheisyydessä!

Ota yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoja ja kustannusarviota matalalla kynnyksellä! Arvioimme mielellämme muuttopalvelun hinnan tarvitsemiesi palveluiden sekä muutettavan kiinteistön koon ja ominaisuuksien mukaan. Suoritamme muutot pitkällä kokemuksella niin pienille kuin isoille asunnoille ja kiinteistöille kaikkialla Espoossa. Oli kyseessä sitten omakotitalo, kerrostalo tai yrityksesi liiketilat, jokainen muutto on meille tärkeä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tilaa muuttopalvelut Espoossa

Muuttolomake

Henkilötiedot
Lähtöosoite
Kohdeosoite
Ajankohta
Lisätiedot