Muuttopalvelut Vantaa

muuttovinkit

Parasta muuttamisessa?

Mutustella uuden kodin lattialla muuttopizzaa ja ohjata muille, mihin tavarat ja kalusteet kannetaan! Tätä varten me olemme täällä, valmiina hoitamaan muuttosi. GiGi-muutot hoitaa muuttopalvelut Vantaalla asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Muutamme kotisi tai muun kiinteistösi kaikkialla Vantaan alueella. Tutustu ja ota yhteyttä!

Me hoidamme muuttosi, sinä nautit uudesta kodistasi!

Haluatko tehdä muutostasi mukavaa ja mutkatonta? Välttää turhan stressin ja arvokkaiden tavaroiden kuljettamisesta huolehtimisen? Me GiGi-muutoilla olemme sitä mieltä, että itse muuton ei koskaan kuuluisi laskea uuden kodin luomaa innostusta. Anna itsellesi lupa nauttia uudesta alusta uudessa kodissa huolettomasti – palkkaa meidät hoitamaan muuttosi! 

Me suojaamme, kannamme ja kuljetamme painavimmankin kirjahyllysi ja kohtelemme varmalla otteella arvokkaita tavaroitasi. Älä vaivaa päätäsi miettimällä, miten vuokraamaasi pakettiautoon mahdutettava tavaravuori pitäisi pinota. Muuttopalvelut Vantaalla hoitavat kokeneet muuttajamme, jotka pakkaavat muuttoauton vikkelästi ja turvallisesti ja ovat matkalla uuteen kohteeseen nopeammin kuin huomaatkaan. Pian havahdut jo hyvästelemästä vanhaa kotiasi ja pääset suuntaamaan uuteen kotiin kevyin kantamuksin!

Gigi-muutot
varastointi

Räätälöidyt muuttopalvelut Vantaalla edullisesti kotisi tarpeisiin

GiGi-muutoilta saat räätälöidyt muuttopalvelut, oli se sitten pelkkä kuljetus tai kaiken kattava palvelukokonaisuus muuttolaatikoiden vuokrasta tavaroiden purkamiseen ja tarpeettoman irtaimiston varastointiin. Ammattitaitoiset muuttajamme hoitavat muuttokuorman huolellisen suojaamisen ja kalusteiden kantamisen uudessa kodissa haluamillesi paikoille. Meille asiakastyytyväisyys ja onnistuminen on rahaa tärkeämpää. Meiltä saat muutot edullisesti, sujuvasti ja luotettavasti.

Muuttopalvelut Vantaalla hoitaa GiGi-muutot

Olemme reipas ja nuorekas muuttofirma, jonka toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys ja kunnianhimoinen asenne. Hoidamme muutot huolella, aina pieni pilke silmäkulmassa. Muuttajamme ovat mukavia ja ahkeria ja kaiken kruunuksi vielä rakastavat pientä hikoiluakin! Mitä enemmän portaita, sitä enemmän hyötyliikuntaa – älä siis ihmettele, jos spottaat muuttajamme suorastaan juoksemasta hakemaan yläkerrasta uutta satsia tavaraa.

muuttopalvelut

Varastointi ylimääräisille tavaroille täydentää muuttopalvelun

Tavarat käyty läpi, ylimääräisistä rojuista hankkiuduttu eroon, pakattukin on, mutta enää pitäisi keksiä, minne säilöä tarpeettomat tavarat. Kun varastointitilan tarve iskee, GiGi-muutot auttaa! Meidän kauttamme varaat varastotilan Vantaan läheisyydestä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Pariksi viikoksi vai pariksi kuukaudeksi? Muutamalle laatikolle vai kokonaiselle ruokailuryhmälle? Varastointitilaa on saatavilla joustavin ehdoin kaiken kokoisiin tarpeisiin. Kuten kunnon palveluun kuuluu, me kuljetamme tavarasi muuton yhteydessä varastolle ja tuomme ne minne haluat, milloin haluat. Kysy lisää!

Ota yhteyttä, me tarjoamme helpon reitin uuteen kotiisi!

Vastaamme kysymyksiisi ja teemme kustannusarvion muutostasi mielellämme. Voit huoletta jättää kaikki muuttoon liittyvät huolesi meille. Muuttofirmamme kokeneella otteella hoituu muutto kuin muutto, aina nopealla aikataululla. Kun kaipaat apua iloisilta ja reippailta muuttajilta, ota yhteyttä meihin! Toteutamme muutot kohteen koosta ja ominaisuuksista riippumatta Vantaalla.

Tilaa muuttopalvelut Vantaalle

Muuttolomake

Henkilötiedot
Lähtöosoite
Kohdeosoite
Ajankohta
Lisätiedot